Skip to content
Meike

Hoi, ik ben Meike en ik loop deze week stage bij Groep5700. Ik zit in mijn eerste jaar van de studie commerciële economie op de Fontys. Tijdens deze week loop ik met een aantal projecten mee en leer ik over verschillende communicatietechnieken.

Eén van die technieken is gebaseerd op gedragsverandering. Groep5700 past dit veel toe bij projecten. Hierbij gaat het bijvoorbeeld over het besparen van energie of meegaan in veranderingen van woonwijken. Deze gedragsveranderingstechnieken zorgen ervoor dat mensen bepaalde acties ondernemen die zij met een andere manier van communiceren misschien niet of anders zouden doen. Eens kijken of ik er tijdens mijn studie of thuis ook mee aan de slag kan! J

Verder ben ik deze week bezig geweest met een aantal projecten. Ik ben bijvoorbeeld bezig geweest met het bedenken van sociale media berichten en het invullen van een contentkalender voor een middelbare school. Verder ben ik bezig geweest met een functioneel ontwerp van een website voor een andere middelbare school. Ik heb meegekeken en meegeholpen met de facturatie van Groep5700 en ik heb een speurtocht bedacht tegen zwerfafval voor basisschoolleerlingen.

Ik ben benieuwd wat er de rest van de week op de planning staat!

Dit vind je misschien ook leuk
Creative,Illustration,Of,No,Signal,Tv,Test,Pattern,Background.,Television
Daar stonden we dan. In de Scala zaal van Traverse, hulpeloos naar het beeldscherm te kijken; de filmpjes in de presentatie deden het niet. Prachtige filmpjes hadden we uitgezocht, die perfect aansloten bij wat Udo die namiddag ging vertellen bij de Stakeholdersbijeenkomst van ORO. Voorbeelden over wat Storytelling is en wat het kan doen. Maar ja, ze deden het dus niet. De tijd tikte door, het begon nu wel spannend te worden, het was bijna vier uur en dan zou de zaal volstromen. De geluidstechnicus, Jan Roelofs (Raad van Bestuur...
Opn.-042
Kunnen jullie voor ons een huisstijlhandboek maken, zodat we ons logo altijd op dezelfde manier gebruiken? Dat was de vraag die we kregen van orthopedisch schoenenfabrikant CYS (voorheen Choose Your Shoes). Onze vormgever Jørgen ging erop af. Al snel had hij door dat de vraag achter de vraag, veel verder ging.