Skip to content
Udo Holtappels - Groep 5700

Gisteravond werd Udo als voorzitter van het Literair Cafe Helmond even onderbroken. Burgemeester Elly Blanksma verraste hem namens Gemeente Helmond met een stadspenning voor zijn uitzonderlijke activiteiten in woord, geschrift én zang voor de Helmondse gemeenschap. Heel even had Udo geen tekst meer voor een dankwoord. Vandaag is hij vooral erg trots en geniet hij van zijn bijzondere erkenning.

stadspenning-Holtappels

 

Dit vind je misschien ook leuk
Peellandcollege Deurne Groep5700
Als ik terugdenk aan wat ik de afgelopen weken zoal heb gedaan, zijn er twee ervaringen die voor mij in het oog springen. Een blog over smachten naar onderwijs! Middelbaar onderwijs in Deurne In Deurne heb ik samen met Thomas van den Berk (Tommy Tin) draaidagen gehad op de vier deelscholen van IVO-Deurne. We maken vier films voor leerlingen van groep 8 en hun omgeving; zij leren de verschillende scholen kennen en kunnen zo een gerichte keuze maken in hun stap naar het voortgezet onderwijs. We interviewden onder meer leerlingen...
Meike
Hoi, ik ben Meike en ik loop deze week stage bij Groep5700. Ik zit in mijn eerste jaar van de studie commerciële economie op de Fontys. Tijdens deze week loop ik met een aantal projecten mee en leer ik over verschillende communicatietechnieken. Eén van die technieken is gebaseerd op gedragsverandering. Groep5700 past dit veel toe bij projecten. Hierbij gaat het bijvoorbeeld over het besparen van energie of meegaan in veranderingen van woonwijken. Deze gedragsveranderingstechnieken zorgen ervoor dat mensen bepaalde acties ondernemen die zij met een andere manier van communiceren misschien...