Skip to content
Virtuele tour groep5700
Kom jij binnenkort bij ons op bezoek en wil je weten waar je kunt parkeren? Of ben je benieuwd hoe ons kantoor eruit ziet? Volg dan onze virtuele tour op de Brainport Human Campus! Bedacht en gemaakt door onze stagiaire Juul in samenwerking met Daan Dijkmeijer. Met deze opdracht is Juul inmiddels geslaagd voor haar opleiding aan het SintLucas. Goed werk Juul!
Dit vind je misschien ook leuk
5700-ORO-Storytelling
ORO maakt kwetsbare mensen gelukkig. Dat is hun missie. Maar hoe geef je deze woorden echt betekenis? Hoe begrijpen collega’s en klanten wat dat voor hen betekent? Dat was de vraag van ORO bestuurder Jan Roelofs aan Groep5700.
Panoramic,Aerial,View,Of,Delft,In,A,Beautiful,Summer,Day,
Als er één bolwerk is waar regels en mores al eeuwenlang de boventoon voeren, dan is het wel de kerk. Weinig creativiteit, laat staan inspringen op speciale wensen van de kerkgangers, die klanten van de kerk, al eeuwenlang. Ik zit dus afgelopen vrijdag in de kerk. Nu kom ik daar de laatste tijd niet zo vaak meer als in mijn jeugd. Geboren in een Brabants gezin, ging ik vroeger elke week naar de kerk. Openingslied, voorbeden, lezing uit het evangelie, preek en iedereen loopt volgens vast patroon naar voren voor...