Skip to content
Frederique van Betten - Groep 5700
Projectleider Communicatie

Ook al is ze niet in Helmond geboren, getogen is ze er wel! Frederique woont en werkt in én voor Helmond. Hoe geweldig is het om bij te dragen aan projecten voor je eigen stad? En daadwerkelijk verbetering te zien?

Frederique’s kracht ligt bij maatschappelijke projecten. Zo brengt ze basisschoolleerlingen iets bij over zwerfafval, geeft ze gastlessen op Helmondse middelbare scholen en houdt ze zich bezig met maatschappelijke diensttijd van de jeugd op het ROC. Laat Frederique haar enthousiasme uiten en ze neemt iedereen hierin mee!

Denk niet dat Frederique alleen in het onderwijs actief is. Er zit ook een commerciële kant in haar.  Ze begeleidt projecten en regelt alles voor je achter de schermen. Altijd met het verhaal van de klant in gedachte. Ze zorgt dat bedrijven zichtbaar zijn (online en offline) en houdt de continuïteit in de gaten.

Ze is expert op het gebied van social media. Ze houdt o.a. alle algoritmes bij, stelt contentkalenders op en geeft hier graag workshops over. Zo kunnen klanten hier ook zelf mee aan de slag!

Kan jij ook zo’n hands-on mentaliteit gebruiken in jouw communicatie? Voel je vrij om eens contact op te nemen. Frederique drinkt haar koffie graag zwart ;).

Frederique’s achtergrond

Frederique heeft Communicatie (IEMES) gestudeerd aan de Fontys Hogescholen in Tilburg. Tijdens haar studie heeft ze stagegelopen bij 2 verschillende reclamebureaus en een half jaar in Kaapstad gewoond waar ze de minor Brand Strategy heeft gevolgd. In Kaapstad is haar interesse voor maatschappelijke projecten aangewakkerd.

Projecten door Frederique

Frederique tijdens WAIC

Frederique in charge tijdens We Are In Charge!

Maatschappelijk Onderwijs

Dat Frederique zich graag inzet voor Helmond én voor jongeren is geen geheim meer. Dus toen Margriet en Mhamed van de LEVgroep bij Groep5700 aanklopten of zij mee wilde draaien in het We Are In Charge project, was de keuze snel gemaakt!

 

Groep 5700 - Gymnasium Bernrode

Het verhaal van Bernrode als rode draad

Onderwijs

Bij Groep5700 zijn we thuis in onderwijs. Steeds meer scholen weten ons te vinden. Zo raakten we in gesprek met Hans Relou, rector van Gymnasium Bernrode. Hans had gehoord hoe wij verhalen op een strategische manier inzetten en zo organisaties zowel intern als extern naar een hoger plan tillen. En daar stopte het niet! Het verhaal van Bernrode is de rode draad in alle communicatiemiddelen.

Van Oorschot Aluminium Groep5700

Van nieuwe huisstijl naar vaste communicatiepartner

(Maak)industrie

Het begon met een biertje bij carnavalsvereniging De Keiebijters. Toen Bart van Oorschot gekroond werd tot Prins Carnaval leerde hij PWK-commissielid Jorgen beter kennen. Dat kwam goed van pas, want Bart wilde een nieuwe huisstijl voor zijn familiebedrijf OAS uit Helmond. Of Jorgen hem daar niet bij kon helpen, was zijn vraag aan Groep5700.

Omgaan met geld Groep5700

Omgaan met geld

Onderwijs

Voor Gemeente Helmond ontwikkelden wij jaren geleden het lesprogramma ‘Omgaan met geld’. Een lescyclus voor kinderen in de 2e en/of 3e klas van het middelbaar onderwijs. De eerste middelbare scholieren uit Helmond en omstreken die het lesprogramma volgden, zijn inmiddels bezig met hun eerste baan of hebben het diploma van hun vervolgopleiding op zak (ongetwijfeld zonder in grote financiële problemen te komen). Tijd voor vernieuwing!

Pantein - Groep5700

Van ambitie naar resultaat: twee volle klassen voor een zorgopleiding bij MaasZorgWerkt!

Maatschappelijk Onderwijs

Wat levert een campagne mij exact op? Die vraag krijgen we vaker! Niet altijd kunnen we meten wat bijvoorbeeld een storytellingtraject in harde cijfers oplevert. Maar voor onze campagne voor een zorgopleiding bij MaasZorgWerkt kunnen we dat wel. Met gepaste trots delen wij onze resultaten.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.