Skip to content
Udo Holtappels benoemd tot Erekei

Tijdens de Keiologische Hogeskool hebben de Keiebijters op vrijdag 9 februari een hooggeleerde Erekei benoemd. D’n Uuper van de Akademia Keioologika, Udo Holtappels, is opgenomen in het college van Erekeien. Udo Holtappels vertrekt na elf jaar Uuper-schap en geeft het stokje over aan Willem Valkenburg.

Udo Holtappels, geboren en getogen in Helmond en nu benoemd tot Erekei, is een echte ambassadeur van Helmond. Hij studeerde Nederlandse Taalkunde in Nijmegen. Hij was docent Nederlands als tweede taal, recensent cabaret, muziek en toneel. Verder speelt hij piano en orgel in tributebands en schrijft hij muziek en tekst bij Stichting De Helmondse Musical. Met gezelschap Schone Schijn gooide hij in 1993 hoge ogen op het Leidsch Cabaret Festival.

Groep5700

Mede dankzij de creatieve inbreng van deze Chief Storytelling Officer van communicatieadviesbureau Groep5700 staan de Oudejaarsconference, de Stardusters, Chat, het Ondernemerscafé en het promotiefilmpje over ‘Helmond met een glimlach’ in ieders geheugen gegrift. Als medebedenker van de slogan Helmond een glimlach in Brabant bewijst hij volgens de Keiebijters dat het promoten van onze mooie stad bij hem in het bloed zit. “Wij zijn er trots op om Udo Holtappels in het college van Erekeien te hebben mogen opnemen”, aldus de Keiebijters.

Foto’s: HarrieFotografie

Dit vind je misschien ook leuk
Deurne-kleurt-oranje-5700
Vorige week stond ik met mijn band Millers Inc. op het podium van de Kasteeltuinconcerten in Helmond. Wat hebben we genoten!! Veel dank aan het massaal toegestroomde publiek. En natuurlijk ook aan mijn collega’s, die halverwege nog een leuke actie hadden: 250 roze strandballen vlogen door het publiek. Een vakantiegevoel in ons eigen Helmond. Dit was voor mij echt een avond om nooit te vergeten. Wat muziek met ons doet Muziek kan je hart binnenstormen; je tot tranen ontroeren of intens gelukkig maken. Even helemaal uit je dak terwijl niemand...
Freeze,Motion,Of,Colored,Powder,Explosions,Isolated,On,White,Background
Dinsdagochtend. Om 6:52 uur sta ik blauwbekkend op het station. De trein komt stipt op tijd voorrijden. Mijn stappenplan van A (Helmond) naar B (Utrecht) hoef ik niet aan te passen. Heerlijk! Goed voorbereid, kopje koffie mee in de coupé en de uitnodiging zit geprint in mijn rode map. Verkeerde map meegenomen…… mag ik straks dan wel naar binnen zonder uitnodiging? Van de krant die voor mij op de bank is achtergelaten, springen de gele letters direct in het vizier: Prins Harry op de knieën. Een politiek correct interview met de prins...