Skip to content
Udo Holtappels benoemd tot Erekei

Tijdens de Keiologische Hogeskool hebben de Keiebijters op vrijdag 9 februari een hooggeleerde Erekei benoemd. D’n Uuper van de Akademia Keioologika, Udo Holtappels, is opgenomen in het college van Erekeien. Udo Holtappels vertrekt na elf jaar Uuper-schap en geeft het stokje over aan Willem Valkenburg.

Udo Holtappels, geboren en getogen in Helmond en nu benoemd tot Erekei, is een echte ambassadeur van Helmond. Hij studeerde Nederlandse Taalkunde in Nijmegen. Hij was docent Nederlands als tweede taal, recensent cabaret, muziek en toneel. Verder speelt hij piano en orgel in tributebands en schrijft hij muziek en tekst bij Stichting De Helmondse Musical. Met gezelschap Schone Schijn gooide hij in 1993 hoge ogen op het Leidsch Cabaret Festival.

Groep5700

Mede dankzij de creatieve inbreng van deze Chief Storytelling Officer van communicatieadviesbureau Groep5700 staan de Oudejaarsconference, de Stardusters, Chat, het Ondernemerscafé en het promotiefilmpje over ‘Helmond met een glimlach’ in ieders geheugen gegrift. Als medebedenker van de slogan Helmond een glimlach in Brabant bewijst hij volgens de Keiebijters dat het promoten van onze mooie stad bij hem in het bloed zit. “Wij zijn er trots op om Udo Holtappels in het college van Erekeien te hebben mogen opnemen”, aldus de Keiebijters.

Foto’s: HarrieFotografie

Dit vind je misschien ook leuk
Media,Journalism,Global,Daily,News,Content,Concept
Belangrijk: Create content so good people want to share them on their own. Niet het aantal fans; met name interactie bepaalt bereik! Structureel content maken die werkt, die dus betrokkenheid genereert, betekent dat je de juiste balans moet vinden. Maar wat werkt? Wat levert reacties, likes, shares etc. op? Groep5700 werkt al jaren met deze zeven wetmatigheden: Inspireer mij/help mij: tips, kennis delen. Inspireren. Vermaak mij: puzzels/raadsels, humor, nostalgie. Ik ben bijzonder: bijvoorbeeld Facebookers een sneak preview geven van nieuwe game; dag erop pas de release voor de rest van...
View,At,The,Big,Donjon,And,Gardens,Of,The,Gemert
Veel huizen worden momenteel in een mum verkocht, maar een kasteel aan de man brengen is een andere tak van sport. Toch is het Kasteel van Gemert verkocht en de koper heeft prachtige plannen met zijn nieuwe eigendom. Groep5700 mocht een rol spelen in het verkooptraject en daarover is Gerrit van den Heuvel, als adviseur betrokken bij de verkoop, enthousiast. Afgelopen maandag presenteerde de koper van het kasteel de plannen. In en rond het kasteel komen onder meer een theater, hotel, restaurant, brasserie, appartementen en woningen. De verkoop is een...