Skip to content
Smart Synergie magazine Lisa

Vlak voor Lisa’s vakantie lagen er duizend bladen bij Groep5700 op de mat … het Smart Synergy Magazine was een feit! Wat een mooie mijlpaal.

Even terug naar het begin. Anderhalf jaar geleden begonnen wij in opdracht van gemeente Helmond met communicatieadvies bij het project Smart Synergy Helmond. Een samenwerkingsverband van gemeente Helmond en Stichting Bedrijventerreinen Helmond (SBH) om de Helmondse bedrijventerreinen te verduurzamen. Udo schreef een strategisch communicatieplan en Lisa was verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan.

Smart Synergie magazine

Smart Synergy Magazine

Als kroon op ons werk mochten we voor de zomer van 2023 het Smart Synergy Magazine maken. Een blad vol interessante interviews, columns en verhalen over de stand van zaken van het project. Wat gebeurt er allemaal aan moois op de bedrijventerreinen? In het magazine komen enkele enthousiaste ondernemers en bestuurders aan het woord over hoe zij zich inzetten voor duurzaamheid. Wat doen ze zelf en waar zien zij nog kansen? Wat betekent Smart Synergy voor hen? Ook wethouders uit de stuurgroep en leden van de projectgroep laten hun licht schijnen op het belang van SSH.

Wat heeft Groep5700 gedaan?

Lisa bundelde alle ideeën en pakte de regie. Ze bracht structuur aan in het blad en maakte een overzicht met alle rubrieken. Udo en Ingrid zorgden voor de inhoud, namen interviews, waren verantwoordelijk voor de redactie en schreven columns. Mede dankzij de mooie beelden van Dave van Hout Fotografie en de gehele vormgeving van Jorgen werd het een magazine waar we ontzettend trots op zijn! Als kers op de taart zagen we hoe Frits Rutten van SBH het blad op de Klimaatconferentie overhandigde aan wethouder Bonte. Wat een geweldig moment was dat!

Smart Synergie magazine Jorgen

Hoe nu verder?

Dit najaar staan er weer genoeg plannen klaar voor SSH. We gaan diverse campagnes starten, video’s opnemen op de bedrijventerreinen en een SSH-tour staat op stapel voor stuurgroep en stakeholders. Wordt vervolgd!

Dit vind je misschien ook leuk
Panoramic,Aerial,View,Of,Delft,In,A,Beautiful,Summer,Day,
Als er één bolwerk is waar regels en mores al eeuwenlang de boventoon voeren, dan is het wel de kerk. Weinig creativiteit, laat staan inspringen op speciale wensen van de kerkgangers, die klanten van de kerk, al eeuwenlang. Ik zit dus afgelopen vrijdag in de kerk. Nu kom ik daar de laatste tijd niet zo vaak meer als in mijn jeugd. Geboren in een Brabants gezin, ging ik vroeger elke week naar de kerk. Openingslied, voorbeden, lezing uit het evangelie, preek en iedereen loopt volgens vast patroon naar voren voor...
Krantartikel preventieakkoord
Aan het eind van het jaar kijken we bij Groep5700 graag terug op impactvolle projecten waarbij we wat teruggeven aan ons eigen postcodegebied. Bij de een als kartrekker, voor de ander organiseren we evenementen of zetten we onze talenten in op het gebied van strategische communicatie of gedragsverandering. Dit zijn onze hoogtepunten van 2023! Preventieakkoord in het Eindhovens Dagblad Waar we allemaal gelukkig van worden, is iets betekenen voor onze mooie stad Helmond. Dat werd vanochtend duidelijk voor iedereen die de krant opensloeg. Er staat namelijk een groot artikel in...