Skip to content

Afgelopen dinsdag deed ik voor de tweede keer mee aan de Deurnese Golfkampioenschappen. We sponsoren dat golf-evenement, dus vanuit Groep5700 vaardigen we altijd een kleine delegatie af om te strijden voor de trofee – goed, vooral om met mensen uit onze regio te genieten van een hele gezellige dag. Collega Marcel is een fervent golfer, zelf ben ik een ‘mooi weer-speler’. Aan mooi weer was geen dit keer gebrek – het was zelfs afzien, zes uur lang in de brandende zon. Gelukkig was daar de aangename tussenstop van mijn collega’s van Groep5700.

Deurne Golft

Stichting Deurne Golft bestaat nu al een aantal jaar. Inwoners, ondernemers en anderen die iets met Deurne hebben, lopen in flights 18 holes. Er zijn prijzen voor goede en minder goede spelers (gerelateerd aan lage en hogere handicap) en voor mannen en vrouwen. De wisseltrofee ging in 2015 naar mij; tot mijn eigen verrassing was ik de beste in mijn categorie. Alleen al daarom deed ik ook dit jaar graag mee! Helaas ging het dit jaar een stukje minder goed, de beker staat inmiddels niet meer op mijn bureau. Maar genoten hebben we wel minstens zoveel als in de jaren ervoor! Ik had een hele gezellige flight en heb me geen minuut verveeld. Het grootste verschil met vorig jaar waren de weersomstandigheden: was het in Asten in 2015 nog koud en stormachtig, in Someren was het deze week vreselijk heet. Ik ben echt trots dat ik het heb volgehouden, het was echt heel pittig. Ik dronk met gemak drie liter water die middag.

High Green Tee

Mijn collega’s Heidi en Dorien zorgden voor een welkome afwisseling. Halverwege werd iedereen uitgenodigd voor de High Green Tee: op hoge picknicktafels (je moest er echt inklimmen) werden groene ice tea en luxe roze hapjes geserveerd, bereid door Jelle de Jongh van Stout Eten en Drinken. Voor iedereen hadden we zakjes met roze tees (pinnetjes waar de ballen op gelegd worden om ze daar vervolgens af te slaan). Ik vind het echt super wat we iedere keer weer verzinnen. In 2013 organiseerden we een driegangen diner in 57,00 seconden, inclusief zangeres en pianospel. (Bekijk het filmpje) Daar hebben ze het drie jaar later nog steeds over! Vorig jaar konden deelnemers oud-Hollands blikgooien, al chippend met golfballen. ‘Le Champion de Chipping des Bliques’ won een mooie 5700-prijs. En nu dus de variant op de high tea. De mensen in mijn flight zagen al van een afstand onze roze parasol. Wat zullen ze dit jaar weer bedacht hebben? Dan ben ik trots dat ik voor Groep5700 werk. Wat gaaf, dat we dit samen kunnen doen.

Eline
Groep5700

 

Dit vind je misschien ook leuk
Media,Journalism,Global,Daily,News,Content,Concept
Belangrijk: Create content so good people want to share them on their own. Niet het aantal fans; met name interactie bepaalt bereik! Structureel content maken die werkt, die dus betrokkenheid genereert, betekent dat je de juiste balans moet vinden. Maar wat werkt? Wat levert reacties, likes, shares etc. op? Groep5700 werkt al jaren met deze zeven wetmatigheden: Inspireer mij/help mij: tips, kennis delen. Inspireren. Vermaak mij: puzzels/raadsels, humor, nostalgie. Ik ben bijzonder: bijvoorbeeld Facebookers een sneak preview geven van nieuwe game; dag erop pas de release voor de rest van...
blog-kraamvisite-MarloesK-5700
I’m back baby! De afgelopen 15 weken schitterde ik bij ons op kantoor door afwezigheid. Op 4 juli werd namelijk ons dochtertje Vieve geboren. Heerlijk zo’n zwangerschapsverlof. Lekker in je coconnetje kruipen om daar 16 weken later weer uit te komen. Dat is in de praktijk toch even anders. En al helemaal in een vak als het onze. Het is overal! Ik was als zwangere vrouw en ben als nieuwbakken moeder namelijk het perfecte doelwit voor fraaie staaltjes contentmarketing. You can run, but you can’t hide. Resultaat: bergen leuke en...