Skip to content
Nieuwe website voor Spoormakers Notarissen

Veel mensen hebben bij een notaris het beeld van een oudere man, strak in pak, die hele moeilijke woorden gebruikt. Dat geldt niet voor Spoormakers Notarissen. En dat wilden ze dan ook laten zien en vertellen. Onze uitdaging: een nieuwe moderne website ontwikkelen waar geen speld tussen te krijgen valt.

Bijna tien jaar geleden maakten we de vorige website van het Helmondse notariskantoor. En, zoals dat nu eenmaal gaat in de praktijk, werd er steeds meer informatie toegevoegd. We gingen terug naar de basis met drie rechtsgebieden: familie-en erfrecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Met op iedere pagina herkenbare vragen per onderwerp die cliënten kunnen hebben.

De notaris? Dat zijn wij

Nieuw is de ‘Over ons’ pagina. Heel belangrijk, want om jouw wensen op papier te kunnen zetten is het belangrijk dat je de notaris alles vertelt. Alleen zo kunnen zij jouw belangen het beste behartigen. Om dat vertrouwen te krijgen, stelt het hele team van Spoormakers Notarissen zich alvast voor op de website.

Gewoon Bart

Eigenaar Bart Spoormakers geeft zelf het goede voorbeeld op zijn voorstelpagina. ‘Mijn vader liet zich op kantoor door de medewerkers graag aanspreken met ‘notaris’. Dat vond hij gepast. Dat is nu echt het generatieverschil; dat hoeft voor mij niet. Ik ben hier op kantoor gewoon Bart.’

Fotoshoot

Foto’s zeggen nog veel meer dan woorden. Daarom adviseren wij bij het maken van een nieuwe website ook altijd om nieuwe beelden te laten schieten. Onze partner fotograaf Dave van Hout legde alle medewerkers op de gevoelige plaat vast. Zoals ze zijn: professioneel, vakbekwaam, maar ook als vertrouwde, benaderbare club die in gewone mensentaal uitlegt wat een akte inhoudt.

Website is live

Het resultaat staat inmiddels live. Nog altijd valt er juridisch gezien geen speld tussen te krijgen. Door de nieuwe teksten en beelden voel je dat je bij deze club aan het juiste adres bent. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem dan een kijkje op de nieuwe website van Spoormakers Notarissen.

Ook een nieuwe website nodig? Neem dan contact met ons op!

Dit vind je misschien ook leuk
blog-prinsengrachtconcert-5700
Afgelopen week was ik bij het Prinsengrachtconcert in Amsterdam. Een concert, jaren geleden bedacht door onze voormalige schouwburgdirecteur Theo Inniger. Het was een prachtige avond. Ik moest denken aan een quote van J.W. Roy die prominent in de brochure van het muziekcentrum staat: ‘Het mooie aan muziek is dat je soms kansloos bent tegen het gevoel dat je overvalt.’ Elk stuk vertelt zijn eigen verhaal Ondanks het feit dat de regen ons bij vlagen teisterde, schitterden de violen van het Brodski Quartet dwars door de druppels heen. Elk stuk vertelt...
Blog dag offline in 2017 - foto
Een gewone dinsdag in september. Onderweg naar mijn werk bedenk ik me wat ik vandaag af wil gaan maken, voor wil bereiden en welke gesprekken ik vandaag te voeren heb. Hoe anders kan het gaan! Bij het opstarten van mijn computer leek er al iets mis: een vreemde foutmelding, niet eerder gezien. Wat nu? Jørgen erbij geroepen. ‘Dit lijkt een probleem’, is zijn reactie. En hij begint te bellen met onze ICT-ondersteuning. Dit was om 08:30 uur vanmorgen. Zojuist, om 16:00 uur, konden we weer online. Want het trof niet...