Skip to content
Nieuwe website voor Spoormakers Notarissen

Veel mensen hebben bij een notaris het beeld van een oudere man, strak in pak, die hele moeilijke woorden gebruikt. Dat geldt niet voor Spoormakers Notarissen. En dat wilden ze dan ook laten zien en vertellen. Onze uitdaging: een nieuwe moderne website ontwikkelen waar geen speld tussen te krijgen valt.

Bijna tien jaar geleden maakten we de vorige website van het Helmondse notariskantoor. En, zoals dat nu eenmaal gaat in de praktijk, werd er steeds meer informatie toegevoegd. We gingen terug naar de basis met drie rechtsgebieden: familie-en erfrecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Met op iedere pagina herkenbare vragen per onderwerp die cliënten kunnen hebben.

De notaris? Dat zijn wij

Nieuw is de ‘Over ons’ pagina. Heel belangrijk, want om jouw wensen op papier te kunnen zetten is het belangrijk dat je de notaris alles vertelt. Alleen zo kunnen zij jouw belangen het beste behartigen. Om dat vertrouwen te krijgen, stelt het hele team van Spoormakers Notarissen zich alvast voor op de website.

Gewoon Bart

Eigenaar Bart Spoormakers geeft zelf het goede voorbeeld op zijn voorstelpagina. ‘Mijn vader liet zich op kantoor door de medewerkers graag aanspreken met ‘notaris’. Dat vond hij gepast. Dat is nu echt het generatieverschil; dat hoeft voor mij niet. Ik ben hier op kantoor gewoon Bart.’

Fotoshoot

Foto’s zeggen nog veel meer dan woorden. Daarom adviseren wij bij het maken van een nieuwe website ook altijd om nieuwe beelden te laten schieten. Onze partner fotograaf Dave van Hout legde alle medewerkers op de gevoelige plaat vast. Zoals ze zijn: professioneel, vakbekwaam, maar ook als vertrouwde, benaderbare club die in gewone mensentaal uitlegt wat een akte inhoudt.

Website is live

Het resultaat staat inmiddels live. Nog altijd valt er juridisch gezien geen speld tussen te krijgen. Door de nieuwe teksten en beelden voel je dat je bij deze club aan het juiste adres bent. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem dan een kijkje op de nieuwe website van Spoormakers Notarissen.

Ook een nieuwe website nodig? Neem dan contact met ons op!

Dit vind je misschien ook leuk
onsverhaal-3
Onlangs mocht ik een dag op pad om me nog dieper onder te dompelen in het fenomeen contentmarketing. Een geluk bij een ongeluk (letterlijk). Mijn collega Perry zou eigenlijk gaan. Nadat hij in 2015 ook al verstek moest laten gaan, brak hij deze keer een paar dagen voor het congres zijn been. Pech voor Perry, geluk voor mij. Op naar de Jaarbeurs in Utrecht. Graag wil ik met jullie enkele inzichten delen die ik tijdens deze dag heb verkregen. Het congres Contentmarketing  Een klein stukje achtergrond. Het congres Contentmarketing en...
Film-fotografie-Raymakers-1024x411
Stockbeelden zijn handige middelen om publicaties aantrekkelijker te maken. Voor bijna elk doel is er wel een geschikte stockfoto te vinden. Met een abonnement op bijvoorbeeld Shutterstock kun je maandelijks putten uit een enorm repertoire stockfoto’s. Je hoeft je dan ook niet druk te maken over auteursrecht, zoals collega Matthijs pas beschreef. Het is niet voor niets dat bijna alle redacties veel gebruikmaken van stockfoto’s. Uniek Nu voel je misschien een grote ‘maar’ aankomen. Die is er ook: stockfoto’s zijn meestal niet zo origineel. Juist om ze voor een breed...