Skip to content
Toplevel

Een nieuw samenwerkingsverband van professionele dakdekkers introduceren in de markt. Dat was het doel van de leden van Toplevel. Met een vernieuwde website, SEO, SEA en een contentstrategie voor social media verhogen wij de naamsbekendheid van deze landelijke dakdekkersgroep bij potentiële klanten. Met resultaat!

 

Vanuit brancheorganisatie Dakgroep90 werd Toplevel geboren. Een samenwerkingsverband van 14 dakspecialisten verspreid over heel Nederland. Dit partnerschap biedt niet alleen interne inkoopvoordelen, maar vooral veel voordelen voor de klant. Dankzij de geografische spreiding is er altijd snel een dakspecialist ter plaatse, nog voordat de emmer vol is. Aan ons de taak om deze boodschap over te brengen aan woningcorporaties, vastgoedbeheerders en ondernemers met meerdere vestigingen in het hele land.

Nieuwe website en huisstijl

Als eerste gingen we aan de slag met de website, in samenwerking met onze partner J.Ottenheijm. Vormgever Jorgen creëerde een brandbox met verschillende afbeeldingen voor een professionele uitstraling. Contentspecialist Ingrid zette de puntjes op de i van de bestaande teksten. Met het merk stevig neergezet was het tijd voor de volgende fase: promotie!

Verhalen werken!

Om de zakelijke doelgroep van Toplevel te bereiken, zetten we een LinkedIn-account op. Samen met partner Afdeling Online lanceerden we een advertentiecampagne om het bereik te vergroten. Dat ging niet altijd even makkelijk, maar één ding bleek effectief: goede content. We lieten klanten en medewerkers aan het woord om hun verhalen te vertellen. En met succes. Van Leeuwarden tot Limburg ontvingen de Toplevel-leden enthousiaste reacties op de websiteartikelen en social media berichten. Verhalen werken!

Online zichtbaar blijven

Om op de radar van potentiële klanten te blijven, blijven we dan ook verhalen vertellen via een voortdurend contentmarketingtraject. We spelen in op actualiteiten zoals guur herfstweer, stellen dakspecialisten voor en delen de nieuwste projecten. Onlangs is de website weer geoptimaliseerd, waardoor potentiële klanten nog sneller in contact kunnen komen met een lokale dakspecialist. Nog voordat de spreekwoordelijke emmer overloopt!

Wil jij ook de (online) zichtbaarheid van jouw organisatie vergroten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Team

Partners