Gezocht: Senior Projectmanager Communicatie (32 uur)

Gezocht: Senior Projectmanager Communicatie (32 uur)

Wie zijn wij?

Groep5700 is een marketing-communicatie-adviesbureau op het gebied van strategische communicatie, waarbij we denken vanuit merk en waarbij een aantal specialismen zoals (content)marketing, data, storytelling en vormgeving dat ondersteunen. Ons team bestaat uit verschillende professionals, ieder goed in zijn eigen vak of werkgebied, onderverdeeld in projectmanagers en projectondersteuners. De denkers en de doeners. Generalisten en specialisten. Samen zijn we Groep5700.

Ter aanvulling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die op een hoog niveau in staat is praktisch te denken. Een krachtige Projectmanager Communicatie. Huh? Wacht maar, we leggen het uit.

Wie ben jij?

Jij weet als geen ander dat communicatie een vak is, een vak dat je tot in de puntjes beheerst. Je hebt ballen en durft ‘nee’ te zeggen zonder brutaal te worden. Ook je directe collega’s moedig je aan om buiten de gebaande paden te treden en durf je te wijzen op zaken waar je niet achter staat. Alleen op deze manier kunnen we bij Groep5700 groeien tot het team dat we graag willen zijn en prikkelen we elkaar om het beste uit onszelf te halen.

Je denkt vanuit merk, ademt social media, ziet de vraag achter de vraag, hebt zelf een eigen sterk verhaal en weet anderen ook te inspireren. Mooie verhalen zet jij om in acties. Jij delegeert en controleert, houdt grip op het project. Jij zorgt ervoor dat het gebeurt!

Wat ben je nog meer?

  • Een echte regelneef of -nicht, je houdt van lijstjes én van overzicht.
  • Een teamplayer met commercieel denkniveau. Hoe goed je ook verkoopt, je checkt altijd de haalbaarheid en zorgt dat jouw teamleden en betrokken leveranciers op de hoogte zijn. Je voelt je comfortabel als leider van een project.
  • Je presteert het beste onder druk en kan goed omgaan met een beetje stress.
  • Je bent gezellig en sociaal, makkelijk in de omgang en durft je mening te geven.
  • Je weet een gesprek op gang te brengen, je ziet kansen en grijpt ze ook!
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring, bij voorkeur aan bureauzijde (en het liefst in een commerciële rol).
  • Je hebt ervaring met het beheren van accounts.

Ben je 4 werkdagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail uiterlijk vrijdag 7 juni naar Eline@groep5700.nl. Wij kijken uit naar jouw verhaal met cv!