Gezocht: Senior communicatieadviseur (32 uur)

Gezocht: Senior communicatieadviseur (32 uur)

Balanceren tussen naaldhak/sneaker en bokshandschoen/fluwelen handschoen

We stellen Robin voor, begin 30, senior communicatieadviseur. Dat klinkt niet heel dynamisch, maar daarin vergis je je. Zij denkt vanuit merk, leeft social media, ziet de vraag achter de vraag, heeft een eigen sterk verhaal, noem maar op. Zelf zegt ze altijd: ik balanceer met bokshandschoenen of fluwelen handschoenen op naaldhakken of hippe sneakers op een dun koord of een brede weg. En alles ertussenin.

Robins dag

Maar nu is het maandag, 09.00 uur en zit ze (nu nog met hele gewone platte instappertjes) met storyteller Udo, merkspecialist Heidi, vormgever Jorgen en projectondersteuners Lisa en Ingrid aan de hoge tafel van het kantoor van Groep5700 en presenteert ze de vraag van en plan van een middelgroot MKB-bedrijf uit de regio. De andere specialisten Mirte, Marcel, Dorien, Marloes en Marloes zijn vandaag op locatie aan het werk.

Robin heeft al wat strategische lijnen uitgezet samen met de marketingmanager van het bedrijf. Samen met de specialisten van Groep5700 werkt ze deze verder uit in een plan van aanpak. Nu moeten de specialisten van Groep5700 onder haar supervisie aan de slag voor de inhoudelijke uitwerking en planning van het complexe vraagstuk. Door haar kennis en ervaring wordt het uiteengerafeld tot hapklare brokken. Het einde van de week moet ze met een overtuigend concept richting opdrachtgever.

Haar profiel

Zij kent de klant voor wie ze al geruime tijd als sparringpartner op het gebied van communicatie fungeert. Zij weet als geen ander dat communicatie een vak is, een vak dat ze tot in de puntjes beheerst. Overal ziet ze kansen, bij klanten, maar ook bij Groep5700 zelf. Ze weet altijd met een goede grap of mooi verhaal het ijs te breken als er ergens iets vastloopt, wat overal wel eens gebeurt. Maar: haar advies snijdt altijd hout. Ze vertelt niet wat mensen willen horen, maar ze geeft het beste advies. En dat doet ze voor een breed scala aan opdrachtgevers. Dat vindt ze juist mooi. De ene keer is het de directeur, de andere keer de communicatiemanager.

Ben jij onze Robin?

Zie je Robin voor je? Ben je 4 werkdagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je mag natuurlijk ook Yuri heten.

Mail uiterlijk vrijdag 10 mei naar Eline@groep5700.nl. Wij kijken uit naar jouw verhaal met cv!