Projectregisseur (24-32 uur)

Je wordt gemist in ons team!

Heb jij de touwtjes altijd stevig in handen?

Voeg je dan bij ons team als projectregisseur marketing en communicatie. Je gaat aan de slag met een divers palet aan projecten. De ene dag bezoek je een educatieve instelling en geef je advies over de externe communicatie, de andere dag zet je samen met een bouwbedrijf de lijnen uit voor een contentmarketingstrategie.

De rol die je binnen ons team gaat vervullen vorm je ook zelf. Misschien heb jij namelijk een goed idee waar wij nog helemaal niet op waren gekomen. Ook goed. Fijn zelfs;).

Waarom zou je bij ons willen werken?

Iedere ochtend goede koffie. Interessante projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Leuk team.

Wat doen we dan eigenlijk?

‘Jullie doen toch iets met communicatie?’, vragen mensen ons weleens als de naam Groep5700 ter sprake komt. Nu, dat bevat wel een kern van waarheid. We doen inderdaad iets met communicatie. Maar communicatie is een breed begrip – en we doen veel meer dan communicatie alleen.

Drie uitdagende trajecten
Groep5700 biedt drie trajecten aan. Organisaties op koers brengen, in beweging krijgen en laten groeien. Die weg naar verbetering zien we als een expeditie. Een avontuurlijke reis met een duidelijk eindpunt, maar verschillende wegen die daar naartoe leiden. We verdwalen nooit. Daarvoor hebben we te veel kennis en ervaring. En als de weg anders verloopt dan gepland, dan vinden we wel een alternatieve route.

Even nog wat wensen:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
  • Je hebt een aantal jaren (minimaal 3) ervaring met werken voor een bureau
  • Je bent commercieel
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar

Reageren op deze functie? Dat kan tot 16 november. Mail jouw verhaal naar info@groep5700.nl. Vragen over deze functie? Bel dan even naar dit nummer: 0492-590919.