Projectondersteuner (24-32 uur)

Projectondersteuner (24-32 uur)

Je wordt gemist in ons team!

Ben jij een doener?

Voeg je dan bij ons team als projectondersteuner communicatie. Je gaat aan de slag met een divers palet aan projecten. Voor een bouwbedrijf beheer je de on- en offline contentkalender en schrijf je teksten voor social media. Voor een financiële organisatie zet je een campagne op om klanten te activeren en onderhoud je het klantcontact. Je ondersteunt onze projectregisseurs en bedenkt met hen manieren en concepten om onze klantreizen nog sterker te maken.

We zoeken eigenlijk iemand die alles kan. En wil. En doet. En leuk is ;).

Waarom zou je bij ons willen werken?

Iedere ochtend goede koffie. Interessante projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Leuk team.

Wat doen we dan eigenlijk?

‘Jullie doen toch iets met communicatie?’, vragen mensen ons weleens als de naam Groep5700 ter sprake komt. Nu, dat bevat wel een kern van waarheid. We doen inderdaad iets met communicatie. Maar communicatie is een breed begrip – en we doen veel meer dan communicatie alleen.

Drie uitdagende trajecten
Groep5700 biedt drie trajecten aan. Organisaties op koers brengen, in beweging krijgen en laten groeien. Die weg naar verbetering zien we als een expeditie. Een avontuurlijke reis met een duidelijk eindpunt, maar verschillende wegen die daar naartoe leiden. We verdwalen nooit. Daarvoor hebben we te veel kennis en ervaring. En als de weg anders verloopt dan gepland, dan vinden we wel een alternatieve route.

Even nog wat wensen:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt een aantal jaren (minimaal 3) ervaring met werken voor een bureau
  • Je pakt aan
  • Je bent 3 tot 4 dagen per week beschikbaar

Reageren op deze functie? Dat kan tot 16 november. Mail jouw verhaal naar info@groep5700.nl. Vragen over deze functie? Bel dan even naar dit nummer: 0492-590919.