Rabobank Clubkas Campagne

  Het lokale verenigingsleven is de ruggengraat van de maatschappij. Het bindt en verbindt burgers en bedrijven. Groep5700 realiseert al jaren een prachtig concept voor lokale Rabobanken: de Rabobank Clubkas Campagne.

  Bij de Rabobank Clubkas Campagne brengen leden (en klanten) stemmen uit op hun favoriete club of vereniging. Hoe meer stemmen de verenigingen krijgen, hoe groter de bijdrage is die ze ontvangen. Met die bijdrage kunnen de verenigingen activiteiten realiseren die de leefbaarheid in de kernen ten goede komt. Hiermee brengt de Rabobank, samen met haar leden, de clubs verder en helpt zij ze om hun doelen te bereiken.

  “Al meer dan 5 jaar draait Rabobank Peelland Zuid de Rabobank Clubkas Campagne. Met trots en succes. Iedere editie komen lokale verenigingen in actie en leeft de campagne in onze regio. Door de jaren heen is het echt een fenomeen geworden.”
  Natasja van Mil en Rian Rutten, Rabobank Peelland Zuid

  De Rabobank Clubkas Campagne:

    Brengt uniformiteit aan in sponsor- en coöperatiebeleid
    Zorgt voor een interne efficiencyslag en kostenbesparing
    Vergroot de zichtbaarheid van Rabobank in de kernen
    Stimuleert de lokale leefbaarheid
    Creëert goodwill (imago als betrokken bank)
    Wordt zeer gewaardeerd door zowel medewerkers, als leden, als verenigingen en stichtingen
    Kan jaarrond worden ingezet of juist specifiek in een bepaalde periode
    Kan ingezet worden voor leden maar ook voor klanten
    Is uniek: geen enkel andere (financieel) bedrijf in het werkgebied doet een vergelijkbare actie

  Van advies tot grande finale
  Ieder werkgebied is anders en daarom maken wij dit concept op maat voor iedere bank. Wij organiseren adviessessies, maken onderdeel uit van het projectteam tijdens de implementatie, vervaardigen alle middelen (schriftelijk en digitaal), ontwikkelen de stemmodule (goedgekeurde website door RN) en begeleiden door het hele proces met raad en daad. De campagne wordt vaak afgesloten met een spectaculaire avond, waarop de verenigingen een welverdiend podium krijgen.