Opening kantoor Bergopwaarts

Opening kantoor Bergopwaarts

    Woningbouwvereniging Bergopwaarts vroeg Groep5700 om de officiële opening van het nieuwe kantoor te organiseren. Het evenement vond plaats op vrijdag 25 maart 2013. 

    Een leuke dag
    Doel: alle stakeholders het nieuwe gebouw van Bergopwaarts laten zien. Hen vertellen over de totstandkoming van het gebouw en het gebruik van duurzame materialen. De opening diende tevens als jaarlijkse stakeholdersbijeenkomst, dus werd ook terug- en vooruitgeblikt over projecten van de corporatie. Maar bovenal moest het een leuke dag worden. Groep5700 organiseerde de dag van A tot Z, voor voorgesprekken en concept tot het uitnodigingentraject, de planning en coördinatie, de aankleding en de publiciteit. We kijken hier nog steeds met een heel fijn gevoel op terug.

    Diverse activiteiten voor Bergopwaarts
    De afgelopen jaren hebben we meer gedaan voor woningbouwvereniging Bergopwaarts. Zo schrijven we jaarlijks de teksten van het jaarverslag en het populair jaarverslag, en schreven we enkele jaren alle teksten van het bewonersmagazine De Sleutel. We organiseerden een conferentie voor 350 stakeholders in het Cultuurcentrum in Deurne. Naar aanleiding van de visitatie bij Bergopwaarts maakten we een boekje en zorgden we voor een aantrekkelijke presentatie die de directeur kon gebruiken om de resultaten aan medewerkers en stakeholders te laten zien. Voor het managementteam en de communicatieafdeling organiseerden we een interactieve bijeenkomst over sociale media, waarin we de kansen en bedreigingen voor de organisatie bespraken.