Skip to content
Stefan Kuipers
Kuipers marktonderzoek en marktbewerking
Kuipers Marktonderzoek en Marktbewerking houdt zich bezig met het zoeken, maar vooral, vinden van nieuwe klanten voor haar opdrachtgevers.

De strategische invalshoek (“wie zijn onze huidige klanten, welke soort nieuwe klanten willen we en is er wel een markt voor ons product?”) die voornamelijk bij marktonderzoek naar voren komt, speelt een belangrijke rol: het is richtinggevend voor de commerciële koers van een bedrijf.

Veel opdrachtgevers van Kuipers Marktonderzoek en Marktbewerking zijn echter terug te vinden in de technische en industriële sector. Deze opdrachtgevers willen door gebrek aan tijd, mankracht of commerciële expertise naast de strategische advisering ook graag operationele ondersteuning in de vorm van marktbewerking. Kuipers is er dan ook op gericht om zowel tijdens marktonderzoek als marktbewerking bij voldoende wederzijdse belangstelling opdrachtgever en potentiële klant met elkaar in aanraking te brengen, zowel in binnen- als buitenland.

Projecten door Stefan

Omgaan met geld Groep5700

Omgaan met geld

Onderwijs

Voor Gemeente Helmond ontwikkelden wij jaren geleden het lesprogramma ‘Omgaan met geld’. Een lescyclus voor kinderen in de 2e en/of 3e klas van het middelbaar onderwijs. De eerste middelbare scholieren uit Helmond en omstreken die het lesprogramma volgden, zijn inmiddels bezig met hun eerste baan of hebben het diploma van hun vervolgopleiding op zak (ongetwijfeld zonder in grote financiële problemen te komen). Tijd voor vernieuwing!

Innovatiehuis de Peel Groep5700

Meer zichtbaarheid en bereik voor Innovatiehuis de Peel

(Maak)industrie

Gezien worden, dat wil toch iedereen? Voor een netwerkorganisatie zoals Innovatiehuis de Peel is zichtbaarheid extra belangrijk. Voor het bouwen van een zo groot mogelijk netwerk, om de juiste mensen te bereiken die projecten verder kunnen brengen én om het eigen bestaansrecht te valideren. Al sinds 2018 ondersteunt Groep5700 Innovatiehuisdirecteur Peter de Witte met strategisch communicatieadvies, content marketing en vormgeving. De ambitie voor 2020 was extra bereik en naamsbekendheid creëren en dat is meer dan gelukt!

5700-ORO-Storytelling

Groeien van geluk bij ORO

Maatschappelijk

ORO maakt kwetsbare mensen gelukkig. Dat is hun missie. Maar hoe geef je deze woorden echt betekenis? Hoe begrijpen collega’s en klanten wat dat voor hen betekent? Dat was de vraag van ORO-bestuurder Jan Roelofs aan Groep5700.