Wat we doen

‘Jullie doen toch iets met communicatie?’, vragen mensen ons weleens als de naam Groep5700 ter sprake komt. Nu, dat bevat wel een kern van waarheid. We doen inderdaad iets met communicatie. Maar misschien is het toch goed om iets specifieker te vertellen waarmee we ons bezighouden. Communicatie is namelijk een breed begrip – en we doen veel meer dan communicatie alleen.

Drie uitdagende trajecten
Groep5700 biedt drie trajecten aan. Organisaties op koers brengen, in beweging krijgen en laten groeien. Die weg naar verbetering zien we als een expeditie. Een avontuurlijke reis met een duidelijk eindpunt, maar verschillende wegen die daar naartoe leiden.

Drie thema’s die ons op het lijf geschreven zijn
We verdwalen nooit. Daarvoor hebben we te veel kennis en ervaring. En als de weg anders verloopt dan gepland, dan vinden we wel een alternatieve route. Niettemin er zijn drie thema’s waarbinnen we de weg extreem goed kennen: Anders wonen, Anders samenleven en Anders eten. Die thema’s passen bij ons als yin bij yang, Simon bij Garfunkel en Hennes bij Mauritz.

Groep5700 gaat voor de optimale expeditie en die is pas een succes als wij met de opdrachtgever boven op de berg staan! Dat doen we dus. Samen op expeditie. Gordels om? Daar gaan we!