Wat we doen

‘Jullie doen toch iets met communicatie?’, vragen mensen ons weleens als de naam Groep5700 ter sprake komt. Nu, dat bevat wel een kern van waarheid. We doen inderdaad iets met communicatie. Maar misschien is het toch goed om iets specifieker te vertellen waarmee we ons bezighouden. Communicatie is namelijk een breed begrip – en we doen veel meer dan communicatie alleen.

Wat we doen? Organisaties op koers brengen, in beweging krijgen en laten groeien. Die weg naar verbetering zien we als een expeditie. Een avontuurlijke reis met een duidelijk eindpunt, maar verschillende wegen die daar naartoe leiden. Aan zo’n reis begin je niet zonder zorgvuldig gepakte bagage.

De belangrijkste bagagestukken in onze backpack zijn marketing, communicatie en vormgeving. Die drie elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Marketing richt zich op de markt; de omgeving van je organisatie. Communicatie is de belangrijkste succesfactor in veranderingen. En vormgeving is voor het oog. Dat wil immers ook wat en beeld kan een concept maken of breken. Wij gaan altijd voor het eerste.

Groep5700 gaat voor de optimale expeditie en die is pas een succes als wij met de opdrachtgever bovenop de berg staan! Dat doen we dus. Samen op expeditie.