Concept en beeld

Een strategisch plan is belangrijk, maar tegelijk nutteloos als het je doelgroep niet bereikt. Met een communicatieconcept zorgen we ervoor dat de boodschap overkomt. We steken altijd veel energie in het voortraject; over de strategie en campagne. Daar rolt dan bijna vanzelf een goed grafisch concept uit. Hoe dat eruitziet? Dat ligt volledig aan jouw wensen. Van website tot brochure, van autobelettering tot sfeervol podium en van poster tot video.


Strategisch creatief

Bij Groep5700 zijn we niet zomaar 'creatief'. We maken geen losse flodders; leuke flyers en mooie websites zijn een stuk minder effectief als ze geen onderdeel zijn van een degelijke strategie. We stellen eerst de vraag welk verhaal de organisatie wil vertellen, welke ambities ze heeft en hoe de markt is. Daarna rollen er middelen uit waarmee je je doel wél raakt.


Fotografie en video

Een goede tekst is erg belangrijk, maar ook fotografie kan een concept maken of breken. Wij zullen zelf nooit daarop bezuinigen: fotografie is van levensbelang. Zonder goede beelden verslapt de aandacht van de ontvanger snel. We hebben een netwerk met daarin uitstekende fotografen uit onze regio en met hen werken we graag en intensief samen. Zo kom je niet alleen in beeld, maar blijf je dat ook.


Alle verschijningsvormen

We laten ons natuurlijk niet beperken tot de geijkte middelen. Van een kleine maar verrassende giveaway tot een metershoog podium, van opvallende en humoristische geveldoeken op zichtlocaties tot jubileumboeken die voor de verandering niet in de middelste la van het bureau verdwijnen. Als je door een wijk in aanbouw rijdt en je ziet je zeventig meter lange bouwdoek met kindertekeningen hangen, dan word je wel warm van binnen!


Verleiden met design

Het ontwerp is nog te vaak het ondergeschoven kindje in een communicatietraject. Te laat worden vormgevers vaak bij een proces betrokken; "Oh ja, er moet ook nog iets moois worden gemaakt." Dat is te laat. Groep5700 laat vormgeving al vanaf het eerste moment onderdeel zijn een proces. Verleiden met design: een ambacht dat wij op waarde schatten!