Een marktgerichtere organisatie

Als organisaties beseffen dat het anders moet: op zo’n moment komen ze bij Groep5700 binnen. Ideeën genoeg, maar hoe gaan we ze stroomlijnen? Wat is nu echt belangrijk? Wat vraagt de markt nu en in de toekomst van ons? En welke keuzes maken we? Duidelijkheid bieden, richting geven. Marktgericht werken. Overal horen we na een tijdje hetzelfde van onze opdrachtgevers en hun medewerkers: “Eigenlijk is het ook wel logisch, dat we het op die manier moeten gaan doen. De markt is nu eenmaal veranderd.” Ja, dan zijn wij tevreden. Want die logische verbetering voor hen, daar gaan we voor. Daar vraagt de markt om!


Analyse marktbehoefte

De markt verandert sneller dan ooit. Waar draait het echt om? Welke koers vaart mijn concurrentie? Wie heb ik nodig in de keten, wie zijn mijn partners nu en in de toekomst? De specialisten van Groep5700 denken in termen van behoefte, belofte en bewijs. Dus: niet dénken te weten wat nodig is, maar op basis van onderzoek wéten wat nodig is, om vervolgens een meetbare en strategische campagne te maken!


Strategische keuzes

We gaan dus niet voor drastische veranderingen, maar voor keuzes en stappen die voor de organisatie logisch zijn. Gebruik maken van wat al goed gaat. Ruimte geven aan ideeën die passen bij wat we samen willen bereiken, waar die ook vandaan komen, op ieder niveau binnen de organisatie. Zo komen wij tot strategische keuzes! En dan samen mijlpalen halen.


Duidelijk doel voor ogen

Wat wordt onze rol? Wat kunnen we als organisatie aan en wie hebben we daarnaast nog meer nodig? Samen gaan we op weg naar ons volgende doel. Op een andere manier resultaten behalen, marktgerichter werken, meer tevreden klanten, bovenop de berg willen komen. Los van bestaande structuren; wij gaan voor andere manieren van denken. En staan we samen bovenop de berg? Dan kijken we naar waar we het volgende vlaggetje kunnen planten.


Gaan voor resultaat

Uiteindelijk gaat het erom dat we er meer aan overhouden. Iedere keer opnieuw die uitdaging aangaan, beter willen worden. Dat is tenminste ons doel: iedere dag opnieuw gaan voor resultaat.