Strategische communicatie

Bedrijven en organisaties nóg beter maken, een echte stap verder brengen, dat doet Groep5700. Wij helpen bij het maken van de juiste keuzes en vertalen deze keuzes in een praktische, doeltreffende communicatie-strategie waarmee je je doelen bereikt. Vanuit de behoeften van de markt en jouw mogelijkheden gaan we samen met jou en je medewerkers aan de slag. Je gaat jouw verhaal vertellen, op een manier die werkt!


Creatieve campagnes en concepten

Er is natuurlijk geen blauwdruk van een strategie die werkt. Iedere vraag is anders en behoeften van de markt zijn uiteenlopend - en laten we nog maar niet beginnen over de wereld om ons heen, die iedere dag verandert. Groep5700 vertaalt jouw ambities naar effectieve en creatieve campagnes en concepten. Niet in de vorm van een lijvig meerjarenplan, we maken een praktisch plan voor de komende maanden. Erna analyseren we wat er nodig is voor de volgende stap.


Storytelling en contentmarketing

Verhalen werken beter dan de meest doorwrochte verandermanagementtheorieën. Authentieke verhalen die richting geven en waar het hart sneller van gaat kloppen. Waarom doe je wat je doet? In een optimaal narratief klimaat komen de mooiste verhalen los. Door ze te analyseren kom je tot diepere lagen van de werkelijkheid. Vanuit die verhalen kun je je communicatie vormgeven, zowel intern als extern. Daarvoor heb je allerlei kanalen ter beschikking, online en offline. Bouw aan een publiek door waardevolle content te bieden die vertrouwen, geloofwaardigheid, autoriteit en sympathie voor jouw organisatie oplevert. Storytelling en contentmarketing, een twee-eenheid. Zie ook onze site Verhalen Delen.


Evenementen en organisatie

Van een congres tot een opening, van een jaarlijkse campagne tot een meerdaags event; we krijgen veel energie van tevreden gezichten bij zowel deelnemers/gasten als bij onze opdrachtgever. Niks zo bevredigend als een project dat slaagt na een minutieuze voorbereiding waarbij we niets aan het toeval overlaten. Onze klanten kunnen gebruikmaken van onze brede ervaring, maar we ervaren dat men het voornamelijk waardeert dat we veel werk uit handen nemen. Een goed evenement kost nu eenmaal veel tijd. Ons meest bekende voorbeeld: de Rabobank Clubkas Campagne, die inmiddels draait bij tientallen lokale Rabobanken.


Verrassende combi’s on- en offline

Online communicatie is niet de heilige graal. En alleen maar offline communiceren, daar geloven we ook niet meer in. Bij Groep5700 hebben we van meet af aan geloofd in een sterke combinatie. Waarbij je zowel fysiek als virtueel je verhaal vertelt. Crossmediale concepten, zo heet dat dan met een prachtige definitie. Prachtige muziekstukken horen terwijl je artikelen leest in een magazine, met augmented reality scholieren alles vertellen over het middelbaar onderwijs, campagnes om stemmen te werven in gang zetten en daarbij een online stemmodule aanbieden - noem maar op. De combinatie werkt!