De Grote Finale Avond: wat een topavonden!

De Grote Finale Avond: wat een topavonden!

Ik hoef niet lang na te denken over mijn wow-moment van de afgelopen periode.

De Grote Finale Avond

5471eIk mocht twee finale-avonden organiseren, de sluitstukken van de Rabobank Clubkas Campagne. Ze vonden plaats bij Rabobank Oss-Bernheze en Rabobank Het Groene Woud Zuid. De regie voeren over zo’n avond, is geweldig.

Het is zo mooi om de blijdschap te zien bij al die verenigingsmensen, in Oss zelfs ruim 1.100. Hoe opgetogen ze zijn omdat ze loon naar werken krijgen, hoe ze na een drukke campagne allemaal geld verdienen voor hun club. En dan de hele entourage, hoe mooi alles eruit ziet, in mooi aangeklede sportcentra… Iedereen die erbij betrokken was, heeft er topfeesten van gemaakt. Presentatoren Peter Faber en Christel de Laat deden het geweldig, de samenwerking met de banken was fijn, mijn eigen collega’s hebben me bijgestaan waar nodig…

Kortom: een hele mooie afsluiting van een drukke, maar enerverende periode vol Rabobank Clubkas Campagnes!

En nu?

Even bijkomen… En nagenieten! De finales geven veel voldoening. Je werkt er weken naartoe. Dat begint met het inrichten van zo’n campagne, uiteindelijk de stemperiode waarbij clubs promotie voeren, het vele afstemmen om alles op rolletjes te laten verlopen…

Een heel proces dat uiteindelijk leidt tot het uitkeren van een bedrag uit het coöperatief dividend van de bank. Het geeft dan een kick als alles werkt en iedereen blij is!

Sommige stemperiode’s lopen nog even door, en ondertussen bereiden wij ons weer voor op het voorjaar van 2017, op een nieuwe periode van Clubkas Campagnes. Drukke weken… Maar we kunnen er geen genoeg van krijgen!

img_3811