Communicatie

Strategische communicatie

Bedrijven en organisaties nóg beter maken, een echte stap verder brengen, dat doet Groep5700. Wij helpen bij het maken van de juiste keuzes en vertalen deze keuzes in een praktische, doeltreffende communicatiestrategie waarmee je je doelen bereikt. Vanuit de behoeften van de markt en jouw mogelijkheden gaan we samen met jou en je medewerkers aan de slag. Je gaat jouw verhaal vertellen, op een manier die werkt!


Creatieve campagnes en concepten

Wat voor bedrijf A werkt, werkt niet per definitie ook voor bedrijf B. Iedere vraag is anders en de antwoorden op die vragen zijn dat al helemaal. De markt is divers en verandert constant. Groep5700 vertaalt jouw ambities naar effectieve, creatieve en op maat gemaakte campagnes. Niet in de vorm van een droog meerjarenplan, maar een toegankelijk, vlot geschreven en praktisch plan voor de komende maanden. Daarna bepalen we de volgende stap.


Storytelling en contentmarketing

Gaat jouw hart sneller kloppen als een kennis vertelt hoe agile hij gescrumd heeft met zijn stakeholders? Nee? Het onze ook niet – we krijgen dan juist de neiging om héél hard weg te rennen en nooit meer om te kijken. We geloven wél in de kracht van verhalen. Mooie, pure, grappige of ontroerende verhalen die richting geven. Liefst met een flinke worsteling; dat maakt de smaak van een happy-end alleen maar zoeter. Verhalen zijn erg nuttig om communicatie mee vorm te geven, zowel intern als extern. Een goed verhaal vertelt namelijk iets. En met een goed verhaal vertellen wij het verhaal van jouw organisatie.


Evenementen en organisatie

Bij Groep5700 zijn we erg tevreden over ons kantoor, maar expeditieleiders zoals wij zijn van nature geen binnenmensen. We komen graag buiten, bijvoorbeeld om mooie evenementen te organiseren. Daarbij laten we niets aan het toeval over. Over het kleinste details denken we na; de tekst op de bierviltjes, de volgorde van de sprekers, de tafelindeling, enzovoorts. Als het moet, nemen we alles uit handen. En als alle bezoekers na afloop tevreden naar huis gaan, doen wij hetzelfde.


Verrassende combi’s on- en offline

Online communicatie is niet het antwoord op al onze levensvragen. En alleen maar offline communiceren, daar geloven we ook niet meer in. Bij Groep5700 hebben we van meet af aan geloofd in een spannende mix. Crossmediaal, noemen we dat. Een prachtig chanson horen terwijl je een artikel leest in een magazine. Scholieren met augmented reality laten rondkijken in hun nieuwe school – en ze daarbij alles vertellen over het middelbaar onderwijs. De mogelijkheden zijn eindeloos.